top of page

Over Stefanie

Psychodynamisch therapeut & EFT Expert

Hey daar,

ik ben Stefanie, 33 jaar oud en in het dagelijks leven ben ik niet alleen actief in de boeiende wereld van HR, maar ook een trotse moeder van een bijna 7-jarige dochter en gelukkig getrouwd met mijn soulmate.

Thuis vinden we ons geluk in het prachtige Limburg, België.

 

Mijn passie? Die komt tot leven in mijn eigen praktijk, waar ik met enthousiasme mensen help en ondersteun. Mijn eigen reis is er een geweest van zelfontwikkeling. Een verleden van een laag zelfbeeld en pesterijen heeft me op het pad gezet van cursussen en opleidingen, waaronder EFT-therapie, NLP, Breathwork, en ik ben zelfs een gecertificeerd burn-out coach dankzij Luc Swinnen. En eerlijk gezegd, ik ben nooit gestopt met leren.

Dat verlangen om meer mensen te helpen, dat blijft maar groeien. Daarom heb ik deze website gemaakt, want ik sta op het punt om te starten met het aanbieden van online programma's.

 

Mijn aanbod van 1 op 1 coaching gaat ook nog verder uitbreiden. Ik kan niet wachten om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan, want groeien doen we samen.

 

Welkom op mijn platform!

stefke 4.jpg
Olie.jpg

The Healthy Living Workshop

Essentiële oliën hebben een essentiële plek in mijn leven veroverd. Dagelijks gebruik ik ze als een krachtig hulpmiddel voor mijn welzijn, en ik kan me mijn routine niet meer voorstellen zonder hun natuurlijke magie.

 

In mijn praktijk hebben essentiële oliën een onmisbare rol ingenomen. Ze vormen een integraal onderdeel van mijn benadering voor welzijn en persoonlijke groei.

 

Ik ben zo enthousiast over hun kracht dat ik workshops geef, waar je de wereld van essentiële oliën kunt ontdekken. Of je nu de voorkeur geeft aan een workshop op locatie of gezellig thuis in je woonkamer, ik deel graag mijn kennis.

Als je meer wilt weten over hoe essentiële oliën je leven kunnen verrijken, neem dan gerust contact met me op. Laat ons samen op ontdekkingsreis gaan naar de vele mogelijkheden van deze bijzondere oliën!

Soon more
bottom of page